Skrattretande!

Det är roligt när det händer oväntade, galna och tokiga saker i vardagen tycker jag. Sådär så att man kan gå omkring och fnittra lite för sig själv! Jag råkade ut för några sådana ögonblick igår. Måste bara dela med mig av dessa. Det är garanterat inte lika roligt att läsa om dem som det var att uppleva det, men men. Håll till godo.

Det började med att jag vaknade klockan 7 av att Mogge ringer på mobilen som ligger på nattduksbordet. Till historien hör att Mogge började jobba tidigt och hade dragit redan vid 5. 

Jag svarade efter ett tag:
- ...Hallå!
 - Hej. Eh, jag tog fel mobil.
- Va? Vad säger du? (jag totalt nyvaken och helt oförstående om vad han snackar om..)
- Jag tog fel mobil imorse!!
(Jag ligger och funderar och fattar absolut ingenting ett tag, men tittar tillslut på mobilen jag haft intill örat och ser att det är ju hans mobil!)
- Aaahaa.. Jag pratar ju i din! Märkte inte det..!
- Precis, och jag pratar i din. Lite dumt eftersom min nya chef skulle ringa mig så att vi kunde löneförhandla idag.
- Ajdå, taskig timing!

Detta var banne mig krångligt hela dagen. Folk ringde honom på mobilen som jag hade, och tvärtom. Och när jag skulle skicka sms så hade jag inga av mina nummer osv. Ett litet misstag som blev så komplicerat.



Nästa grej som hände var när jag tog en liten sväng på stan efter skolan. Hade sett på morgonen att det var dags att tvätta, för de rena underkläderna var slut igen.. Det är alltid mina underkläder som tar slut först, och jag kom på den ultimata idéen att inhandla fler trosor (trots att egentligen klarar mig gott och väl på det antal jag har), så skulle jag slippa tvätta ett tag till.

När jag ska betala mina "tag tre, betala för två" i kassan på KappAhl så säger kassörskan:
- Jasså, du vill inte tvätta du??
- (jag bara gapar) Ehhh, näe precis... Hur visste du det?
- Äh, jag brukar fråga det och nästan VARJE gång är det anledningen att folk köper nya underkläder!
- Haha.. Jasså! Det var som tusan. Haha.. hejdå.

Hehe. Intressant observerat av kassörskan där.



På kvällen gick jag och Sara på konsert med Miss Li. En spontan idé som vi bestämde samma dag (efter påtryckningar från Åsa). Det var himla kul. Hon har energi som jag vet inte vad på scenen. Mer spontan och improviserad konsert är svår att hitta. Det roligaste var ju att hon spelade piano, fast hon egentligen inte kan, och att hon avbröt mitt i en låt så att gitarristen kunde komma och sätta sig och spela solot, eftersom det kunde hon absolut inte själv. Sen gick han tillbaks till sin gitarr och de fortsatte på resten av låten! Rolig tjej med fartfyllda låtar! Helt plötsligt började hon improvisera och sjunga om att hon var i Uppsala osv, och bandet bara hängde på. Galet vad samspelta de måste vara. Att hon pratar dalamål gör bara saken ännu bättre!
Jag vill vara som Miss Li! Galen, spontan och med sin alldeles egna stil. Hon e häftig.


                 

(ursäkta för de urkassa bilderna, min mobil är tydligen till för att RINGA med, inget annat)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tycker ändå bilderna blev lite coola. Jag min klantskalle glömde ju kameran. Tack för goda kakor å trevligt sällskap idag!

2008-03-06 @ 15:19:20
Postat av: lippe

Testa att rensa linsen från skit!

Postat av: lippe

Förresten, är det bara jag som inte ser min kommentar på förra inlägget? Det står att det är fler kommentarer än som kommer upp....

2008-03-06 @ 18:19:44
URL: http://www.elvisp.se
Postat av: Jojo

Näerå.. jag såg det också! Fick logga in för att se dina tre likadana kommentarer. Hehe. Konstigt. Det där om kasslern kanske censurerades? //J

2008-03-06 @ 19:39:58
URL: http://hippocampus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback