Vårtecken a´la 2009

Igår när jag tog mig en joggingtur i solskenet upplevde jag TVÅ säkra vårtecken.

1: en hel slänt full med blommande tussilago
2: en powerwalkande dam iklädd endast fyra saker. Skor, strumpor, bikini och hörlurar.


Okej solen sken, men det var inte jättevarmt i luften. Jag funderar på om det är någon ny "kom-i-form" taktik, att låta fläsket dallra framför ögonen på sig själv OCH andra. Kanske motiverar man sig då att gå ännu längre... Ja jag vet inte.Men en sak vet jag, våren är här!

En härlig påsk utan fjäll

Långfredag och plugg i solen.
Fönsterbrädet i köket fungerade perfekt som skrivbord för dagen!Långfredagkväll. Slog på stort och sydde ett par köksgardiner i min ensamhet.

       


Påskafton!
Solen sken som på värsta sommardagen, och på tv4 lovades 19 grader i skuggan!
Jag skulle jobba, men hann med tjugo minuters njutande nere vid ån innan det var dags att gå in och kränga påskägg, marsipankycklingar och cappuchino-to-go.


Domkyrkan, Saluhallen och den blänkande Fyrisån
Det var så vackert att jag blev rörd!
På kvällen styrde jag och Jenny upp en påskbuffé för två. Vi var typ de enda som var kvar i stan över påsk, men inte hade vi tråkigt för det!Och buffén var faaaantastiskt god!Kvällen fortsatte sedan på en galen Kvantum-fest som avslutades med singstar med gamla 80-talshits. När vi tillslut beslutade oss för att dra hemåt vid sisådär 4.30 stod där utanför ett skönsjungande tidningsbud med musik i öronen. Hon såg inte oss, men vi stod 10 meter därifrån och bara gapskrattade åt den gälla rösten som skar genom mörkret! Bra kväll.

Påskdagen bjöd på ännu en solig pluggdag!

Summa summarum; godis, plugg, mat, fest och en massa sol.
Man kan visst ha en bra påsk utan fjäll också, tro det eller ej!!