PUH!!

Jomenvisst blev det den där dagen som man så länge längtat efter till slut, 1 maj 2008 och flytt! Huset står ju på plats, men inte mycket mer. Vi kom dit 8.57 på morgonen (fick tillgång till lägenheten 9.00) och åkte med spänning upp till översta vångingen. Där var det längst in i korridoren, vårt nya hem! Med spänning öppnade vi den svarta dörren med den lilla blåa plastbiten som ska föreställa nyckel och tadaaaa. Nog för att det var rätt skitigt och inte helt klart där inne, men guuud så lyxigt att flytta in i sprillans nytt! När jag besökte toaletten tänkte jag att det här är ju ett hotell! Superfint.

image607

Ok, ponera följande: inga träd, ingen asfalt vid husen, endast två hus längst bort uppbyggda varav inget är färdigt och resten är en byggnadsplats... Längst bort högst upp till höger i den vita gavlen bor vi nu!


Så till det lite mindre roliga som följer med nybygge, vi har ingen utsikt!! Eller jo det har vi egentligen, bakom PLASTEN som sitter för fönstrena! De har inte gjort klart fasaden, så byggställningarna och plasten sitter kvar. Detta medför att det är totalt omöjligt att vädra, så värme har vi gott om. Jajja, man kan ju inte få allt på en gång. Vi har inget inga tv-kanaler, ingen fungerande tvättstuga och inget internet än så länge, därav kan inga bilder på stället läggas upp för dagen.

Men den som väntar på nått gott?!

Vi har iallafall haft spenderarbyxorna på ett tag nu, nästa blir Lyxfällan känns det som! Haha. Hittills har det införskaffats en soffa, en stoor tv, 6 stolar (100:- på blocket för alla 6), och kom just från ikea där det handlats bokhyllor i flera slag, och massa annat nödvändigt. Puh!

Har nu hållt på med flytten i FYRA hela dagar, det tär på kroppen vill jag lova. Dessutom ät det så mycket att tänka på och bestämma sig för hela tiden, så hjärnan blir helt uttröttad. Och det är inte klart på långa vägar...

Men va himla fint det kommer bli...tillslut...nångång i framtiden!