Mögel-öar och spaghetti-lasagne!

Igår var det lördag. Dagen spenderades först med ett härligt lördagsfika ute i solen på Norrlands nation med Jenny och Mathilda. MMmmmums!

Sedan blev det en sväng till ikea med Niklas (å hans bil!), Anders och Jenny. Jag skulle köpa medar till min säng som står på golvet för tillfället. Det gick käpprätt åt skogen. Hade 50% chans att köpa rätt bredd, men såklart blev det FEL. Typiskt. Nu måste jag dit igen och byta. Pust.

Sen var det dags för storkok av lasagne igen. Det gick skitbra men tog en jäkla tid. Tyvärr tog lasagne-plattorna slut lite för tidigt. Jag tog då tillfället i akt att prova om det funkar lika bra med spaghetti i formen...?

  

Och svaret är JA! Så nu vet ni det, när lasagne-plattorna tar slut för er nästa gång. Nästa test ska bli att koka lasagne-plattor när spaghettin tar slut... Jag återkommer med svaret på det.

När ändå lasagnen var i ugnen passade jag på att städa diskbänken. Åh huuva hur det såg ut. Jag, kärare läsare, kan härmed kalla mig själv för pedant (iallafall i jämförelse med mina sambos!), det kunde ni aldrig tro va!?

Jag Johanna = en pedant! Galet men sant.

Hittade då denna oväntade upptäckt.



Att det överhuvudtaget kunde gå så långt att det bildades flytande mögel-öar i kaffebryggaren övergår mitt förstånd. Men här gick min gräns. Jag tänker ICKE ta hand om detta. Så deså!

Idag, söndag, fortsätter mitt pedantiska drag att visa sig. Jag känner inte igen mig själv?! Har nu storstädat hela korridoren + mitt eget rum. Nu är det FIIINT! Man ska ju faktiskt få storfrämmande från Ösund till helgen så det gäller att man styr upp lite här hemma!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser fint fint ut med kaffekokare... men jag står nog över kaffet när jag kommer på besök! Kram

2007-04-23 @ 18:25:55
Postat av: Kakan

Men fyyy fan.. tur att du har en egen kaffebryggare! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback