Jag lever! Hipp hipp..

Hej hej.

Efter att ha varit spårlöst försvunnen i några dagar är jag nu tillbaka i livet igen! TaDaaa!

Blev nämnligen knall och fall vrålsjuk i onsdags kväll och har nu legat hemma med en feber på 39,2 grader i två hela dagar. Å fy tusan säger jag. Det var längesen jag hade så hög feber, och att det var så hemskt kunde jag aldrig drömma om.

Att frysa när man ligger nerbäddad med fleecemorgonrocken på UNDER täcket, för att nästa sekund klä av sig typ naken och att svetten ändå bara forsar från alla porer på hela kroppen är INTE KUL nånstans! Jag bugar och bockar och tackar Ipren som förmodligen gjort att jag fortfarande lever! Grym tablett som tar bort muskelvärk, ledvärk, mensvärk......m.m. Ja ni vet. KANONBRA! Gjorde även ett litet crazy test genom att ta en Alvedon istället. Gör ALDRIG om det misstaget säger jag bara. Fungerade inte hälften så bra som min vän Iprenmannen.

83919-75

Samtidigt som all denna smärta var det ju en glädjens dag igår också, nämnligen min tjugoandra födelsedag! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA! Många fina presenter, glada sms-önskningar (tusen tack till alla vänner, bekanta och släktingar som skänkte en tanke till mig!!) och en kanongod tårta blev det! Synd bara att jag inte hade matlusten på min sida.

Summa summarum så blev det inte mycket till firande av denna dag, men det spar jag till en annan gång. Fest kommer, ni kan vara lugna!

Puss och hej

Kommentarer
Postat av: Gabbsan

Skönt att du är på fötter igen! Heter din bästis Ipren? Min heter Treo...inte heller helt fel! Ciao!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback