Nu snart...

...sätter mitt nya liv igång!
Närmare bestämt på måndag.
Då är det fysiologi, anatomi och kemi för hela slanten.

Detta har hänt.
Var på introduktion på min kurs Kostvetenskap A igår fredag, som är dietisternas första kurs (vill ju gärna komma in på programmet, men vet inte vilken reservplats jag ligger på såhär efter uppropet). Det var ju skojigt att se klassen, en blandad kompott när det gäller personligheter, när det gäller kön var det inte lika blandat, 3 killar och 37 tjejer...! Dessutom var det en hel del 87:or, shit nu kände man sig gammal i gemet igen. Vi fick massa information av en av lärarna om schema och litteratur och massa annat. Skönt att det inte är bara jag som oroas lite över den första kemi-delen =)

Brother kom sedan på besök och fick sig en välbehövlig kaffe från min eminenta kaffebryggare på rummet (tack Karin!) efter en hård vecka på ÅreSkiweek.

På kvällen var det mini-nollning dvs vi träffades i stan för att förfesta ihop med tvåorna, lekte lite roliga lekar (jag älskar lekar jag!) och drog sedan vidare till ÖG:s (Östergötlands nation). Själv är jag ju självklart med i Norrlands nation, man vill ju inte svika gamla Norrland! Haha. På ÖG:s var det iallafall livat, en massa folk och intressant musik. Efter några tequila-shots med två hårda norrlänningar i klassen så var man igång!



Superkul att lära känna klassisarna. Många trevliga personer! Vi hade riktigt skoj och stannade tills stängning. Sen blev det pizza i stan. Man måste ju passa på innan man lär sig hur man ska äta tänkte vi! Haha.



Idag vaknade jag 12.10. Är lite segt idag kan man säga. Men det var det värt! Nu har man invigt utelivet här i stan. Galet och roligt! 

Har beställt literatur på internet för 850 pix, plus ett kemi-kompendium (1,5 cm tjockt) för 130:- som läraren sålde igår. Oj oj, snart börjar det bli seriöst...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback